Going Steady

Igår var en stor dag, igår fick jag träffa James familj (mamma, pappa och lillebror). Vi åt lunch på en jättesöt pub i Chester-le-Street som ligger i området där James bor när han inte är på universitet. Det gick jättebra och det var roligt att träffa dem. De verkar vara en bra familj med en bra familjedynamik.
Idag har jag gått lite ärenden och försökt att komma på packnings-metoder för att se hur mycket jag kan få i resväskan inför hemresan. Har även tittat lite på säsong 1 av Grey's Anatomy, den är bra men jag tror att jag tycker nog att Desperate Housewives är en bättre och mer underhållande serie.
Nedan är lite bilder från igår och jag ber om ursäkt om de kan vara lite "cheesy"! :)

I'm a klutz

Igår var jag lite klantig och slog i armbågen när jag borstade håret. Usch vad ont det gjorde!!!!! När det fortfarande gjorde ont idag och armen kändes konstig ringde jag brittiska sjukvårdsupplysningen som tur är var armen inte speciellt svullen och jag kan röra den så de sa att jag behövde ett stödbandage tills det känns bättre.
Armbågen ser mycket värre ut än vad den är men de sa att det var det bästa att göra så det är bara att gilla läget. Men annars är det bra med mig, det skall bli riktigt skönt att komma hem till Sverige snart. :) Men det är ju så klart tråkigt att lämna James och så. Ser framemot Augusti!!! :)

General Busyness

Nu har mamma och pappa varit och hälsat på, det var jätteroligt! Som vanligt gnabbades pappa och jag en del men är vi skulle säga "hej då" på flygplatsen i Newcastle hade han det svårare än jag. Så det var på ett lite märkligt vis bra att se.

De senaste dagarna har varit busy, de kom på onsdagen då jag också hade en 3500 ords uppsats om sexualiet att lämna in. Man kan tro att det är lätt att slänga ihop något på det ämnet men allt måste vara refererat till 95% akademiska källor och bibliografin skall vara en A4 sida lång. Jag valde att skriva om "Sex Turism" vilket var ett väldigt intressant ämne. Så jag lämnade in uppsatsen och hann precis till det att deras plan skulle landa. Vi åkte till hotellet och sedan visade jag var och hur jag bor efter det åt vi på hotellet och chillade.

På torsdagen var vi mycket i innerstan och jag fick presentera James för mamma och pappa. Det gick jättebra! Yaaaaaay! :D Vi fikade på Costas på Northumberland Street och det var riktigt roligt, de verkade komma bra överens på riktigt så det blir säkert bra till sommaren när han kommer över till Göteborg.

Fredagen var riktigt busy. Först åkte vi till Durham, sedan till Tynemouth och sedan gick pappa och jag till Doctor Fish och fick fossingarna mumsade på av fiskar. Tror att jag skall övertala James till det också. :)

Idag är det uppsatsskrivande som gäller men jag skulle hellre baka  bullar om jag skulle vara ärlig.

 


Long time no see

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men om jag skall vara ärlig så påverkar detta nog inte de läsare jag har sådär jättemycket.

Hade en ordentlig mardröm inatt (därför det sena inlägget). Det är ganska, till och med väldigt ovanligt att jag har mardrömmar av denna typen. Obehagliga drömmar kommer och går men jag tror aldrig att jag har upplevt något av denna karatär, där jag vaknar med hjärtklappning och känner mig disorienterad. Det var så konstigt för att jag var så lättad att jag vaknade så att jag grät. Tyvärr kommer jag ihåg vad det var jag drömde så nu kan jag inte sova, vilket är ganska dumt eftersom jag har så sjukt mycket att göra nu så jag behöver verkligen min sömn.
Kan inte somna om, jag vill inte släcka lampan och jag kan inte sova med den på, klockan är nu 3.33 (när detta skrevs) på morgonen. Har gjort vad jag kan för att vila, så jag har tittat på svensk webb-TV, har tittat på program som "Livräddarna" (SVT) och SOS Västkust (Kanal 5). Det känns skönt att höra och titta på ett program där de har en riktig västkust dialekt och att se miljöer som jag är familjär med, som är "hemma" för mig.

RSS 2.0